Find Pudebetræk blandt 920+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående pudebetræk er senest opdateret i dag (18/07 - 2024) kl. 09:11

Du er landet på Pudebetræk.dk, det helt rigtige sted at finde pudebetræk. Vi har udvalgt 920 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det pudebetræk tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 920 forskellige pudebetræk fra 26 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Pudebetræk 60x63 cm - 100% Blødt bomuldssatin - Big Stripes Blue - Fra By Night

Pudebetræk 60x63 cm - 100% Blødt bomuldssatin - Big Stripes Blue - Fra By Night

199,95 kr.

79,95 kr.

Billede af Ørskov Zig Zag Pudebetræk 30 x 60 cm

Ørskov Zig Zag Pudebetræk 30 x 60 cm

129 kr.

116,10 kr.

Billede af Auping Sir Francis AUP Green - Pudebetræk - 60x63 cm

Auping Sir Francis AUP Green - Pudebetræk - 60x63 cm

195 kr.

81 kr.

Billede af Tuva pudebetræk 40x60

Tuva pudebetræk 40x60

199 kr.

159,20 kr.

Billede af Pudebetræk 60x63 cm - Blødt bomuldssatin - Nordic Stripe - Mørkeblåt og hvidt

Pudebetræk 60x63 cm - Blødt bomuldssatin - Nordic Stripe - Mørkeblåt og hvidt

199,95 kr.

99,95 kr.

Billede af Pudebetræk 60x63 cm - Diamant - grå - 100% Bomuldssatin

Pudebetræk 60x63 cm - Diamant - grå - 100% Bomuldssatin

199,95 kr.

99,95 kr.

Billede af Hugged® Bambus pudebetræk - Hvid 60x63 cm

Hugged® Bambus pudebetræk - Hvid 60x63 cm

199 kr.

179 kr.

Billede af Auping Chambray AUP Grey - Pudebetræk - 60x63 cm

Auping Chambray AUP Grey - Pudebetræk - 60x63 cm

225 kr.

144 kr.

Billede af Pudebetræk 60x63 cm - Nordic Stripe Støvet blå - Blå og Hvid - 100% Bomuldssatin

Pudebetræk 60x63 cm - Nordic Stripe Støvet blå - Blå og Hvid - 100% Bomuldssatin

199,95 kr.

99,95 kr.

Billede af Pudebetræk 50x70 cm - Check dark rose - Rosa - 100% Bomuldssatin

Pudebetræk 50x70 cm - Check dark rose - Rosa - 100% Bomuldssatin

199,95 kr.

79,95 kr.

Billede af Pudebetræk 60x63 cm - Blødt bomuldssatin - Nordic Stripe - Gråt og hvidt

Pudebetræk 60x63 cm - Blødt bomuldssatin - Nordic Stripe - Gråt og hvidt

199,95 kr.

99,95 kr.

Billede af Auping Chronicles AUP Multi - Pudebetræk - 60 x 63 cm

Auping Chronicles AUP Multi - Pudebetræk - 60 x 63 cm

225 kr.

144 kr.

Billede af Pudebetræk 60x63 cm - Jacquardvævet - Hvid - 100% økologisk bomuldssatin - Turiform

Pudebetræk 60x63 cm - Jacquardvævet - Hvid - 100% økologisk bomuldssatin - Turiform

199,95 kr.

169,95 kr.

Billede af Bambus pudebetræk - 60x63 cm - 100% Naturligt bambus - Nature By Borg - Grønt satinvævet pudebetræk

Bambus pudebetræk - 60x63 cm - 100% Naturligt bambus - Nature By Borg - Grønt satinvævet pudebetræk

399,95 kr.

149,95 kr.

Billede af Pudebetræk 60x63 cm - 100% Blødt bomuldssatin - Marble lavendel - Fra By Night

Pudebetræk 60x63 cm - 100% Blødt bomuldssatin - Marble lavendel - Fra By Night

199,95 kr.

79,95 kr.

Billede af Yuaia Haircare Bamboo Pillowcase Lyserød (1 stk)

Yuaia Haircare Bamboo Pillowcase Lyserød (1 stk)

199 kr.

159,18 kr.

Billede af Pudebetræk

Pudebetræk "Cruz" Rød/creme - Nordal 50x50

549 kr.

439,20 kr.

Billede af Pudebetræk 60x63 cm - Vendbart design i 100% Bomuldssatin - Hexagon peach - Fra By Night

Pudebetræk 60x63 cm - Vendbart design i 100% Bomuldssatin - Hexagon peach - Fra By Night

199,95 kr.

79,95 kr.

Billede af By Nord - Pudebetræk, Ingrid, 63 x 60 cm, snow

By Nord - Pudebetræk, Ingrid, 63 x 60 cm, snow

149,95 kr.

75 kr.

Billede af Betræk til Fossflakes Comfort U pude, Hvid Jersey - Fossflakes - Pudebetræk og pyntebetræk - Buump

Betræk til Fossflakes Comfort U pude, Hvid Jersey - Fossflakes - Pudebetræk og pyntebetræk - Buump

499 kr.

359 kr.

Du kigger lige nu på 920 pudebetræk fra 26 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Auping Batman Bloomingville Borg Living By Nord Cam Cam Creativ Company Disney Gurli Gris House Doctor Hugged Høie of Scandinavia Ib Laursen Jabra Juna La Siesta Laforma Melissa Nordal Paw Patrol Södahl Tempur TravelSafe Turiform Zenkuru by Borg

2 gode grunde til at du bliver glad for at købe et ordentligt pudebetræk - og 3 ting du skal overveje inden køb

Hvis du ofte føler dig træt i hverdagen, fordi du ikke sover ordentligt om natten, så er du ikke den eneste. Rigtig mange døjer med det samme problem, og det kan virkelig være frustrerende, da det kan give en masse problemer i hverdagen. Blandt andet medvirker en dårlig nattesøvn til, at man bliver i dårligt humør, og det kan være svært at fokusere ordentligt på ens daglige pligter. Disse ting er dog slet ikke de eneste konsekvenser, der kommer af en dårlig nattesøvn, så derfor er det så vigtigt, at man kommer til at sove godt om natten.

Kan puden være skyld i din dårlige nattesøvn?

Dog kan det selvfølgelig være meget lettere sagt end gjort at få en god nattesøvn. Uanset hvor meget man vender og drejer sig, får man bare ikke lukket et øje. Hvis du ofte døjer med dette problem, kan du prøve at ændre på et par ting i din soverutine. Der er nemlig flere faktorer, der påvirker din søvn, og en af de største faktorer er puden. Hvis ikke puden er god, bliver dine nakke belastet, og så bliver din nattesøvn heller ikke god.

Derfor bør du få fat i et eller flere pudebetræk

Hvis du mistænker, at det er din pude, der kan være skyld i din dårlige nattesøvn, så er det på tide at få den skiftet ud. Når man skal købe en ny pude, så skal man også have fat i et pudebetræk. Selvom man måske godt kan spekulere over, om man egentlig behøver et pudebetræk, så giver det dig faktisk flere fordele, end du måske tror. Herunder kan du læse om nogle af de grunde til, at du bør få fat i et ordentligt pudebetræk, samt hvad du skal tænke over, inden du køber et.

  • Med et pudebetræk behøver du ikke at vaske din hovedpude så ofte, som hvis du ikke havde noget pudebetræk. Grunden til dette er, at betrækket danner et beskyttende lag mellem din hud og selve hovedpuden, så du ikke gnider ansigtet direkte mod puden. Der kan nemlig let komme en masse bakterier på puden, og når du gnider ansigtet mod den, kan det gøre din hud uren. Når du har et hovedpudebetræk, har du muligheden for, at du bare kan skifte og vaske betrækket i stedet for at skulle vaske puden hele tiden!
  • Endnu en grund til, at du bør få fat i et ordentligt pudebetræk er, at du faktisk også kan vise din personlige stil gennem det og gøre din indretning i soveværelset, stuen eller hvor du ellers har puder, endnu finere! Hvis du for eksempel synes, at der mangler noget farve i rummet, er det den perfekte mulighed for at smide nogle farverige pudebetræk på et par puder i rummet og dermed få noget mere farve til indretningen!
  • Når du skal købe et pudebetræk, så kan det være en god idé at tænke over, hvilket slags materiale, puden skal være lavet af. Pudebetræk kan nemlig være lavet af forskellige slags materialer, så hvis du for eksempel godt kunne tænke dig at have et blødt og glat pudebetræk, kan et betræk lavet af silke måske være noget for dig. Hvis du bedre kan lide et, der ikke er nær så glat, så er et betræk lavet af bomuld måske mere noget for dig.
  • Når du skal købe et nyt pudebetræk, bør du også tænke over, hvor stort betrækket skal være. Det kan være en god idé at finde ud af, hvor stor puden, som du vil købe et betræk til, er. På den måde ender du ikke med at købe et betræk, der enten er for stort eller for småt, men som passer helt perfekt til puden!
  • En anden ting, som du bør kigge efter, er kvaliteten af betrækket. Selvom prisen godt kan være en smule højere på disse betræk, er de helt klart det værd frem for at købe et betræk, der hurtigt går i stykker, for færre penge.

Har du fået lyst til at få fat i et?

Er du blevet klogere på, hvad du bør kigge efter, når du skal købe et nyt betræk? Hvis du synes, at det er på tide at købe et nyt betræk, så kan du købe et en masse steder fra. Uanset om du vælger at købe et fra de fysiske butikker eller fra butikkerne på nettet, skal du nok blive glad for det!

Hvorfor bestille et pudebetræk online i stedet for i butik? - Tre gode grunde

Der er mange gode grunde til at du skal købe dit nye pudebetræk online frem for i en fysisk butik - her får du 3 af de bedste.

Gode returneringsmuligheder

Uanset hvilken webshop du handler i er det et lovbestemt EU-krav at du har 14 dages returret fra du modtagaer varen (enkelte varegrupper er dog undtaget, f.eks.

fødevarer og elektroniske produkter). Og mange webshops ved at det med at betale for at returnere produktet er noget der afholder folk fra at købe hvis de ikke er 100% sikre i deres beslutning, og derfor er der flere og flere webshops der begynder både at tilbyde gratis levering og gratis returporto. Du kan se nærmere at reglerne for returnering af dit pudebetræk hos hver enkelt forhandler vi linker til på pudebetræk.dk.

Overblik over pudebetræk tilbud

Når nu du skal foretage dit køb stiller spørgsmålet sig - skal du vælge den dyre udgave, eller kan du nøjes med at købe et billigt pudebetræk? Den beslutning kan være svær at tage i en butik, med en sælger der presser på for at sælge dig den nye og et udvalg der er begrænset. Men her på pudebetræk.dk kan du nemt få et overblik over alle modeller og priser, og vælge lige det produkt der passer til dit behov og din pengepung.

Dine varer bliver leveret for dig

Hvis du køber pudebetrækket i en butik har du ikke så meget valg - enten skal du selv sørge for at få det med hjem, eller også skal du betale butikkens ublu priser til fragtmænd. Køber du online har du derimod noget mere valgfrihed. Har du en pakkeshop tæt på og kan selv fragte pakken det sidste stykke vej? Så tilbyder mange af shopsne her på pudebetræk.dk gratis levering til pakkeshop hvis man køber over et vist beløb. Har du ikke den mulighed? Så kan webshoppen levere direkte til døren, måske mod et ekstra gebyr.

Måske vil du kunne lide

Ud over pudebetræk.dk driver vi også siden udtræksseng.dk - prøv at giv den et besøg.

Find det du mangler på pudebetræk.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 2.551 produkter fra mere end 98 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 3.962 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-18 09:11:15.

2
Produkttyper
2.551
Produkter
98
Forhandlere
3.962
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.